O nama

Kroz svakodnevni dugogodišnji rad sa pacijentima (od osoba koje se bave sjedlačakim poslovima, osoba treće životne dobi, rekreativaca, vrhunskih sportaša), lako je primjetiti koliko je važan što brži oporavak od ozljeda, ali i njihova prevencija. Izokinetičkim aparatom Isomed 2000 uspješnost toga je izuzetna i rezultati su iznenađujući. Izokinetičkim treningom uspjevamo u najkraćem periodu pomoći osobama i riješiti ih boli te spriječiti nastanak nove ozljede. Prema znanstvenim istraživanja utvrđeno je da se izokinetičim treningom skraćuje  vrijeme rehabilitacije čak do 8 x u odnosu na klasični izotonički način treniranja.

Ana Crnjac, mag. cin. i licencirani terapeut na Isomedu 2000 – autor brojnih članaka na temu rada izokinetičkog stroja i treninga na istom te njegove efektivnosti u rehabilitaciji ozljeda (8 godina iskustva rada na stroju sa raznolikim vrtsama ozljeda ili oštećenja lokomotornog sustava)

Ivica Aladenić, mag.cin – 2 godine iskustva rada na Isomedu i dugogodišnje iskustvo u procjeni stanja lokomotornog sustava te planiranju i programiranju programa oporavka i treninga za razvoj mobilnosti, stabilnosti, jakosti i snage.

Smatramo potrebnim napomenuti da je radom na predmetnom stroju  znanstveno dokazano, ali i potvrđeno kroz dugogodišnju, svakodnevnu praksu u radu sa pacijentima, da postoji  širok broj indiciranih dijagnoza povreda ili deformacija lokomotornog sustava sa kojima smo u mogućnosti raditi, dok kontraindikacija gotovo pa i nema.

Usluge

Nudimo usluge izokinetičkog treninga i/ili terapije za sve mišićne skupine koje se nalaze oko velikih zglobova (rame, lakat, ručni zglob, kuk, koljeno, skočni zglob) te za mišiće donjeg dijela leđa u svrhu rehabilitacije nakon ozljede ili prevencije ozljeda. Uz izokinetički trening, pružamo usluge individualne kineziterapije ovisno o vrsti ozljede, deformacije ili oštećenja lokomotornog sustava.

Kontakt

Kranjčevićeva ul. 36 (u prostorima Poliklinike Nado centar Zagreb)

10110 Zagreb
Hrvatska

Radno vrijeme:

Ponedjeljak, utorak, četvrtak: 8.00 – 16.00
Srijeda i petak: 12.00-20.00