Isomed 2000

Isomed 2000. izokinetika

Isomed 2000 je jedinstvena izokinetička naprava koja objedinjuje izvanredne karakteristike. Stroj kombinira snagu za besprijekornom preciznošću, autentičnu osjetljivost sa visokom čvrstoćom te veliki raspon mišićne akcije. Uz jednostavnost primjene i spektar prednosti nad ostalim izokinetičkim uređajima sadašnjice, Isomed je izvrsna sprava za rehabilitaciju i dijagnostiku svih zglobnih struktura, zajedno sa modulima za fleksiju i ekstenziju te rotaciju trupa. Ovaj moderan pristup našao je svoj vrlo važan položaj u sportskoj rehabilitaciji i kliničkoj primjeni te je na jednom od vodećih mjesta sredstava za poboljšavanje same terapije u modernim zdravstvenim ustanovama i rehabilitacijskim centrima.

Isomed 2000  je kompjuterski vođen strij za ispitivanje mišićne snage i analizu zglobova u svrhu treninga sa konstantno definiranom brzinom i neovisnm podešavanjem otpora. Vježbe na izomedu mogu se raditi i precizno određivati putem koncentričnih, ekscentričnih i izometrijskih programa treninga i testiranja, a sustav se može koristiti i za pasivne pokrete u početnim fazama rehabilitacije, da li u punom ili ograničenom opsegu pokreta.

Usluge

Nudimo usluge izokinetičkog treninga i/ili terapije za sve mišićne skupine koje se nalaze oko velikih zglobova (rame, lakat, ručni zglob, kuk, koljeno, skočni zglob) te za mišiće donjeg dijela leđa u svrhu rehabilitacije nakon ozljede ili prevencije ozljeda. Uz izokinetički trening, pružamo usluge individualne kineziterapije ovisno o vrsti ozljede, deformacije ili oštećenja lokomotornog sustava.

Kontakt

Kranjčevićeva ul. 36 (u prostorima Poliklinike Nado centar Zagreb)

10110 Zagreb
Hrvatska

Radno vrijeme:

Ponedjeljak, utorak, četvrtak: 8.00 – 16.00
Srijeda i petak: 12.00-20.00